00386 41 782 935 info@rms.si

Vzdrževalna pogodba

Ker se zavedamo, da vsako podjetje živi svojo edinstveno informacijsko strukturo, je naše delovanje v prvi vrsti usmerjeno na osebnem pristopu. Najprej se z vami posvetujemo nato predlagamo najbolj ekonomično in vašim potrebam prilagojeno rešitev.

Skrbimo za celovito vzdrževanje strojne in programske opreme na uporabniškem in strežniškem nivoju.

Naše storitve temeljijo na hitri in učinkoviti pomoči na daljavo ter osebni kontakt na lokaciji s podporo na terenu. Pogodbeno vzdrževanje je namenjeno vsem podjetjem, ki jim je pomembna konstantna računalniška podpora, hiter odzivni čas ter svetovanje.

Prednosti vzdrževalne IT pogodbe:

 

  • Hitra odzivnost
  • Svetovanje o nadgradnjah in strokovna pomoč ( vaše poslovanje lahko zaradi zastarele ali neprimerne opreme začne oteževati vsakodnevni delovni proces. Vsaki naši stranki strokovno svetujemo o morebitnih priporočljivih nadgradnjah ali posodobitvah omrežja in opreme.)
  • Cenejše servisne storitve (za vse stranke, ki imajo pri nas vzdrževalno pogodbo, nudimo popust za vse dodatne storitve, ki ne spadajo v sklop vzdrževalne pogodbe.)
  • Pomoč na daljavo (v primeru manjših napak se poslužujemo tudi pomoči na daljavo, saj lahko manjše nepravilnosti še hitreje rešimo, vi pa lahko nemudoma nadaljujete s svojim delom.)
  • Varnostno kopiranje (uredimo vam varnostno kopiranje podatkov in s tem poskrbimo za nemoteno poslovanje tudi v primeru nedelovanja opreme.)
  • Dobava in namestitev računalniške opreme (strežniki, računalniki, mrežna oprema,…)
Velika večina podjetij je odvisna od računalniškega sistema in omrežja. Vsako nedelovanje IT omrežja lahko podjetjem predstavlja nepredstavljivo izgubo. Zelo malo podjetij si v teh časih lahko privošči, da na popravilo napak lahko počaka tudi več dni.

Celovito dojemanje vašega poslovno informacijskega sistema in potreb nam omogoča izbiro ustrezne programske in strojne opreme ter optimizacijo delovnih procesov. S poznavanjem trga vam lahko zagotovimo celovito racionalizacijo stroškov IT poslovnega okolja.

Zaradi vse večje konkurence in zahtev na področju IT tehnologije, se vse več manjših podjetij odloča za zunanjega IT strokovnjaka. Z vzdrževalno pogodbo pridobite zanesljivost, nemoteno poslovanje podjetja in stroškovno gledano najbolj optimalno rešitev.

Zahtevajte brezplačno analizo

Za vse nove stranke ponujamo brezplačno analizo vašega IT omrežja, ki obsega celoten pregled strojne in programske opreme, predloge in izboljšave, pripravimo pa vam tudi optimizacijo stroškov celotnega IT omrežja.

Pošljite nam povpraševanje in dogovorili se bomo za termin brezplačnega obiska v vašem podjetju.